Кои отбори подкрепят звездите от Game of Thrones?


Кои отбори подкрепят звездите от Game of Thrones?
Снимка: HBO Europe

6131 0

Game of Thrones ("Игра на тронове") е сериалът, който плени цял свят и въпреки че вече бе излъчен последният епизод, то за продукцията ще се говори още много дълго време.

Последният, осми, сезон на "Игра на тронове" счупи рекордите по гледаемост на HBO, откъдето твърдят, че за момента средната гледаемост на шоуто само в САЩ е 43 млн. зрители на епизод. Това е повишение с 10 млн. зрители спрямо седмия сезон, който беше излъчен през 2017 година.

Ние обаче ще обърнем внимание на една по-различна страна, а именно кои футболни отбори подкрепят звездите от сериала. Започвайки с една от най-големите любимки - Емилия Кларк или по-известна в поредицата като Денерис Таргариен. Съвсем наскоро Мохамед Салах присъства на гала вечеря, организирана от списание „Тайм“, където се снима с чаровната актриса. Тя не пожела да отговори дали симпатизира на Ливърпул и дали изобщо следи футбол.

За разлика от нея - Джон Соу, Церсей, Джейми Ланистър, както и много други герои имат любими отбори, а част от тях често може да се видят и на стадиона. Кои футболни тимове подкрепят звездите от "Игра на тронове" - вижте в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички