Камата измисли нов спорт, учи хубавица на него (ВИДЕО)


Камата измисли нов спорт, учи хубавица на него (ВИДЕО)

4027 0

Голямата футболна звезда на България Христо Стоичков влезе в добре познато поприще. Камата, който се изявява като спортен журналист, се върна към треньорството. Не си мислете обаче, че става дума за футбол. Стоичков измисли нов спорт, роден от обединението на футбола и голфа и го кръсти "футголф".

От телевизията, в която Камата си вади хляба вече година - "Унивисион Депортес", пратиха най-красивата си репортерка, за да измъкне тънкостите и естеството на този спорт от основателя му. Това бе русокосата Каролина Макалистър.

Българинът не излезе стиснат и с радост разкри нужната на Карлона информация. Двамата си поговориха и хубавицата демонстрира наученото в един от най-живописните голф клубове в Маями. Оказа се, че голът можел да се играе и с крак, освен със стик. Доказаха го и Христо, и г-ца Макалистър.

Репортажът на хубавата Каролина подхранва слуховете, че Христо може да е следващият "президент" на "Спортната република" - популярно неделно предаване по "Унивисион". Преди седмица той отрече категорично, но именно Каролина Макалистър е една от най-тачените сенаторки там. Така наричат хубавите репортерки, които правят специалните репортажи в предаването. А за президент избират известен водещ, който трябва да изнесе предаването на плещите си.

ВИДЕО ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички