Жени по света - ето отговорите на тъпите футболни въпроси, с които ни заливате


Жени по света - ето отговорите на тъпите футболни въпроси, с които ни заливате

11774 0

Футболните фенове, особено най-запалените, сме доста странно племе. По време на мач обичаме тишината и да влезем на терена заедно с футболистите. Обичаме да пием студена бира и да даваме акъл на играчите. Обичаме футбола, обичаме мачовете.

Но най-мразим да ни задават глупави въпроси. Сещате се, тези, които обикновено хората от противоположния пол ни задават, когато сме седнали пред телевизора и следим някое напрегнато дерби.

Тъпите въпроси трябва да бъдат избягвани. Разбира се, някой, който не е запален, ще си мисли, че въпросът му е логичен, но ще провали цялото изживяване от 90 минути футбол на верните фенове на играта.

Запомнете, за всичко има google, а ние ще се опитаме да ви дадем адекватно саркастични отговори, които и без това ще ви откажат да задавате каквито и да е питанки. Но дори да настоявате да питате, НИКОГА, повтаряме, НИКОГА не задавайте следните въпроси:

1. И чуждите първенства ли гледаш? (Да, но само за да им се смеем, че никога няма да стигнат класата на А група).

2. Защо не вкарват повече голове? Щеше да е по-интересно! (отидете в някой спортен комплекс и гледайте приятелските мачлета там - свършат със 17.5 средно отбелязани голове). 

3. 90-те минути изтекоха, защо не спира мача?? (защото на съдията му е интересно).

4. Каква е разликата между футбола и сокъра? (излезте от стаята, може да има побой, никога повече не задавайте такъв въпрос). 

Влезте в играта на Sportline.bg и спечелете невероятна награда - комплект тонизиращи бонбони с кофеин, които ще напраявят деня ви по-продуктивен! ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИГРАТА ТУК

5. Защо не направят вратите по-широки, за да вкарват по-лесно топката? (защото обичат да се мъчат, страданието ги поддържа живи).

6. Какво е засада? (когато един футболист бъде обграден от противникови играчи и смачкан от бой)

7. Добре де, за какво са я измислили тази засада? (за да е по-забавно, феновете обичаме насилието)

8. Защо са позволени само три смени, нямаше ли да е по-лесно с повече? (щеше, но, както казахме, футболисти и фенове сме мазохисти)

9. Дечицата, с които футболистите излизат преди мач, техните деца ли са? (Освен техни деца са и техни братя. Wait, whaaat??)

10. Защо няма почивки? Ходи ми се до тоалетната. (това е тест, който ако не издържите, ви чака седем години нещастие).

11. Защо няма реклами по време на мач? ('щото Супербол нямаше да е по-специален спортен феномен)

12. Защо бразилците са с по едно име? (защото цял живот мислят само за футбол и нямат капацитет да помнят повече от едно име).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички