Издирват 22-годишен футболист заради побой пред дискотека


Издирват 22-годишен футболист заради побой пред дискотека
Снимка: Getty Images/Guliver

1469 0

Полицията издирва 22-годишния Радостин Нгуен от София за побоя над ученика от бургаската гимназия по туризъм Илия Стоянов, който изпадна в кома, информира "24 часа". Той е футболист, последно бил на проби в отбора на Созопол, но е бил освободен и от няколко дни е напуснал морския град.

Инцидентът е станал на 11 февруари около 5 ч. сутринта, в района на дискотека , съобщиха от полицията. Радостин нанася три удара по лицето на Илия, който тъкмо си тръгвал от заведението. Преди това двамата били в дискотеката, но в различни компании.

Веднага след побоя момчето отказва да подаде заявителски материал, а няколко часа по-късно отива в полицията с баща си. Родителят споделя, че това е младежка история и те ще се разберат с извършителя, довериха запознати с историята. Едва на 14 февруари Илия си вади медицинско и все пак подава жалба в Първо РУП. Според съдебния лекар, който го е прегледал, момчето е с леки телесни повреди - счупени носни костици, допълва още изданието.

Състоянието на Илия обаче рязко се влошава на 20 февруари, носът му започва да кърви и той е приет в УМБАЛ Бургас. Днес претърпява операция на носа, след което е настанен в реанимация. С днешна дата в полицията е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда, каза началникът на Първо РУП гл.инспектор Иван Иванов. Тъй като момчето е от по-рядката кръвна група нулева, отрицателна, той не може да приема всякаква кръв, споделиха от болницата. Това наложило да им пратят кръвни продукти от банката в Стара Загора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички