Ирина Шейк радва очите на плаж в Ибиса (СНИМКИ)


Ирина Шейк радва очите на плаж в Ибиса (СНИМКИ)

10871 0

Световният топ модел и бивша половинка на Кристиано Роналдо - Ирина Шейк, е определяна за една от най-красивите жени в света, а с външния си вид тя редовно привлича мъжки погледи и предизвиква въздишки навсякъде.

Красивата рускиня в момента е на почивка в Ибиса, където е заснета от папараците, докато се наслаждава на плуване в морето.

След като мина през Гърция и Италия, Ирина прескочи в Испания, където се радва на лятна ваканция с известния дизайнер и най -добрия си приятел Рикардо Тиши.

Папараците, както всеки път, я преследваха на всяка крачка, така че в един момент, докато влизаше в морето, успяха да я снимат в поза, която показва целулита на дупето й. Но е очевидно, че Ирина изобщо не обръща внимание на това, а се радва на почивката.

Коментарите за външния й вид са повече от положителни, въпреки че някои веднага се вгледаха в целулита на манекенката и започнаха да отправят обидни коментари за нея.

В социалните мрежи дори имаше истински дебат за това. Мнозина обаче пишат, че целулитът изобщо не е важно нещо, че не трябва да има стремеж тялото на жената да бъде перфектно и че Ирина изглежда „като милион долара“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички