Играч на Ливърпул с щури прояви, които забавляват феновете (ВИДЕА)


Играч на Ливърпул с щури прояви, които забавляват феновете (ВИДЕА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2869 0

Един от играчите на Ливърпул явно меко казано не се свърта на едно място и целият случай с карантината го кара да "пощурее" и да развие въображението си. Става въпрос за Джеймс Милнър, който в последните дни искрено забавлява своите последователи в социалните мрежи.

Първата "проява" на 34-годишния англичанин бе на 15-и март. Тогава той качи видео, на което се вижда как разпределя "дажбите" чай за цялата седмица, сортирайки ги на 7 отделни места. Той е споменал своя сънародник и съотборник Алекс Окслейд-Чембърлейн и своебразно му съобщава, че в къщата на Милнърови също е забавно.

През вчерашния ден (вторник, 17.03), пък, Милнър сподели видео, на което изравнява тревата с една ножичка и линия, като е придружено със следния текст: "Сега, след като разпределих пакетчетата чай, имам време да изравня тази морава. Чудя се дали мога да взема знака "Стой далеч от тревното покритие" от Анфийлд".

А как Ливърпул може да завърши сезона и да вдигне трофея от Висшата лгиа с чисто нов екип от нов спонсор - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички