Играч на Арсенал прогони двама обирджии от гаража си с крошета


Играч на Арсенал прогони двама обирджии от гаража си с крошета
Снимка: Twitter

3472 0

Футболист на Арсенал е бил нападнат в дома си от крадци, които са се опитали да му откраднат автомобила, скъп часовник и мобилния телефон, съобщава Daily Mail. Става дума за Габриел Магаляеш, който е бил атакуван в гаража си, след като с приятел се прибрал от нощен клуб.

Обирджиите са били двама и са проследили футболиста до гаража му, където са атакували. Единият от тях го е заплашил с бейзболна бухалка, но Габриел го е ударил по лицето с юмрук. Съпротивата е накарала нападателите да избягат, без да могат да отмъкнат "мерцедеса" му на стойност около 53 000 евро.

Според "Daily Mail" инцидентът е станал още през август, но подробностите са станали ясни едва сега. Единият от нападателите е 26-годишният Абдерахам Муса, който през миналия месец е бил осъден на пет години затвор. Чрез ДНК проба той е бил свързан с обира в дома на Габриел. Муса е признал, че е избрал Магаляеш не защото е известен футболист, а заради скъпата кола. Това не е първият инцидент, който Магаляеш претърпява в Англия - за другите известни можете да научите тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички