ГОЛЯМА промяна в живота на тези 4 зодии


ГОЛЯМА промяна в живота на тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

16738 0

Животът често ни поднася изненади в най-неочакваните моменти. И това им е хубавото, че никога не знаеш какво те чака. Това са 4-те зодии, които ще се радват на нещо ново и голямо в живота ви.

Овен

Животът честичко обича да ви изненадва с най-неочакваните събития в най-неочакваните моменти. Чувствате се късметлии, че имате толкова радости в живота. Благодарни сте и изобщо не очаквате да ви се случи още нещо в скоро време. Но... съдбата си знае работата. Съвсем скоро ще усетите какво е чувството да разберете, че ще ставате родители. Да, точно така! Предстои ви най-голямата и вълнуваща новина, която някога ще чуете през живота си. Ще имате бебе...

Стрелец

Обичате всичко да ви е подредено. Да няма много изненади, да няма много неочаквани събития и ако може животът ви вечно да се движи по релсите. Понякога обаче той си знае работата и идва точно тогава, когато сте влезли в един монотонен ритъм, за да ви извади от него и да ви покаже, че животът е движение, емоция и страст. Тук говорим за любов... ще се запознаете с някого, с когото ще имате сериозна и дълга връзка. Обич, романтика и приказни преживявания. Това ви чака в близките два месеца.

Останалите ДВЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички