Годеницата на нашия кечист е девствена (ВИДЕО)


Годеницата на нашия кечист е девствена (ВИДЕО)

3411 0

Годеницата на родната звезда в кеча Александър Русев - Лана е девствена. Ослепителната блондинка разкри това пред тв канала на WWE. Тя обясни, че баща й я е възпитал да бъде добро момиче и затова тя ще се "пази до сватбата".

Лана и пловдивчанинът, чието истинско име е Мирослав Бърняшев дадоха съвместно интервю, в което говориха за своята любов, годежа и предстоящата сватба. Пред Майкъл Коул Лана каза още, че никога не е имала нищо общо с Долф Зиглър, с когото "въртеше любов" на ринга.

Русев пък бе забъркан с колежката на Лана - Съмър Рей. Водещият се опита да провокира българина, заявявайки, че Съмър му е споделила, че двамата наистина са имали вземане-даване. "Ти лъжец ли ме наричаш?", попита Русев.

Лана гордо показа годежния пръстен, който българинът й подари преди месец и половина и заяви, че двамата дълго време са били най-добри приятели преди да станат гаджета. Тя сподели, че винаги го е обичала и че й е било много тежко, когато двамата са били "врагове". Русев също призна, че я обича от цялото си сърце и въпреки че може би е правил някои грешки в миналото, двамата са разговаряли и продължават напред.

Русев разкри още, че тяхната сватба ще бъде много вълнуваща и традиционна. "Не харесвам американските сватби. В България и Русия имаме традиции. При нас има оркестър, който свири цялата сутрин на улицата, след това младоженецът с кума и приятелите му отиват в дома на булката, предлагат пари, за да я откупят. Ще има две сватби - през септември в България и след това 3-дневна в Русия", заяви Русев и добави, че техните американски приятели са поканени, но сватбата няма да бъде снимана и излъчвана в мрежата на WWE.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички