Gillette налага коренна промяна в начина на бръснене с новата FusionProGlide самобръсначка


Gillette налага коренна промяна в начина на бръснене с новата FusionProGlide самобръсначка

6797 0

Gillette® представя най-новата си продуктова иновация, за да промени начина на бръснене още веднъж: самобръсначката FusionProGlide с FlexBall ™ технология. Тя е вдъхновена от движенията като сбърчването и опъването на лицето, които се налага мъжете да правят, за да са сигурни, че тяхната самобръсначка осъществява добър контакт с него. Самобръсначката FusionProGlide с FlexBall ™ технология е проектирана да се движи спрямо лицето на мъжа, а не обратното. В резултат се получава максимален контакт с контура на лицето.

Откакто мъжете се бръснат, те винаги са движели лицето си, за да следват острието. Но самобръсначката с FusionProGlide с FlexBall технология променя начина на бръснене. Уникалната Flexball технология позволява острието да се върти, за да осигури допълнителен обхват на движението, за по-добро прилепване към контурите на лицето и усещане по време на бръснене – два пъти по-предпочитано от стандартния модел FusionProGlide.

"В продължение на повече от век, откакто King C. Gillette представя първата самобръсначка през 1901 г., Gillette променя коренно начина, по който мъжете по целия свят се бръснат, смесвайки съвременни инженерни идеи с прецизна технология в производството", каза Раду Добреску, Local Delivery Associate BrandManager на Gillette за Югоизточна Европа. "С FlexBall, Gillette за пореден път налага промяна в начина на бръснене с цел ненадминато изживяване."

Ключовите особености на изцяло новата самобръсначка FusionProGlide с FlexBall технология включват:

• Нов дизайн на дръжката, който позволява на ножчетата да се плъзгат чрез пълен обхват на движение, следвайки контура на лицето и поддържайки максимален контакт за премахване на всички косъмчета

• По-добро прилепване към извивките на лицето като по този начин се достигат всички възможни косъмчета и кожата остава по-гладка

• 4-измерна подвижност за по-добър контакт с извивките на мъжкото лице

• По-ергономичен захват за по-добър контрол

• С променен дизайн, ниско режещи остриета с по-тънки, по-фини ръбове и усъвършенствано, ниско-устойчиво покритие за лесно рязане на косъмчетата, с по-малко отскубване и дърпане

• Засилена Lubrastrip (овлажнителна лента) за плавно движение по кожата

• Резултатът може да бъде подобрен чрез допълващ продукт –гел за бръснене FusionProGlideSensitive, който помага като подготвя кожата за още по-гладко и по-удобно бръснене.

Наистина ново измерение в маневреността, FlexBall технологията се основава на една иновация, която Gillette създаде през 1977 г. с първата по рода си движеща се глава на самобръсначка. Макар и само двуизмерна, тясе превърна в стандарт за всички Gillette самобръсначки - и за самата категорията. FlexBall технологията сега добавя решаваща трето измерение, което да отговаря на мъжкото лице, което несъмнено е 3D и притежава средно 25 000 косъмчета за рязане. Резултатът е по-голям обхват на движение с цел по-близък контакт, отколкото предишните продукти Fusion. По този начин се достига всяко едно косъмче, независимо дали то расте по продължение на бузите или обхваща сложната топография на брадичката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички