Гадже на национал от Литекс засенчи Николета


Гадже на национал от Литекс засенчи Николета
Снимка: Фейсбук

8215 0

Появи се сериозна конкуренция на доказаните красиви половинки в националния тим на България по футбол.

Половинката на сравнително пресния национал Страхил Попов - Гергана, накара лигите на доста негови съотборници да потекат, пише "България Днес".

Капитанът на Литекс и засуканата ловчанлийка са заедно вече няколко години. От навечерието на 2013-а са сгодени, но поне засега не мислят за сватба. Гергана, която е възпитаничка на Природо-математическата гимназия в Града на люляците, спокойно може да краси корицата на всяко модно списание. Но освен красива, тя се оказа и умна. Футболната половинка е дипломиран икономист.

Откакто е с 22-годишната хубавица, защитникът се утвърди като несменяем титуляр по десния фланг на отбраната. Стигна до капитанската лента в Литекс и получи повиквателна за националния отбор.

Гергана е призната за красавица номер едно на стадиона в Ловеч, където не пропуска мач на любимия си. Там често попада в обективите на фотографите, докато стиска палци на Страхил и компания. Единствената й конкурентка за титлата "най-секси" в Литекс е половинката на Илия Миланов - Елеонора.

Годеницата на Попов събра немалко почитатели и в националния отбор, след като той бе повикан в тима на няколко пъти от миналата година насам. Някои дори оприличиха Гергана на Николета Лозанова. Особено във формата на скулите и нослето. Други пък обявиха, че царството на бившата на Валери Божинов като най-секси половинка е сериозно застрашено.

Самият Страхил обича да угажда на половинката си. Специалитет са му изненадващите ваканции на интересни места. Преди година я завел в Малта, където в романтична обстановка посрещнали 2014-а. Често отскачат и до Гърция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички