Фамилия Бекъм се видя в чудо с новите съседи


Фамилия Бекъм се видя в чудо с новите съседи

5623 0

Виктория и Дейвид Бекъм се видяха в чудо със съседите на новата вила, с която се сдоби звездната фамилия. Футболистът и стилистката купиха имението в Холанд парк за 31,5 милиона паунда (43 милиона евро), но не предполагаха, че ще имат в съседство толкова заядливи хора. Разбраха това чак в мига, в който решиха да поставят климатици в някои от помещенията на къщата. В две от тях - фитнеса и избата за отбрани вина е напълно задължително да бъде поддържана определена температура. Оказва се обаче, че това няма как да стане, тъй като съседите на фамилия Бекъм са категорично против на фасадата на сградата, която има историческа архитектурна стойност, да бъдат поставяни части от климатици.

Комшиите на Бекъм дори са изпратили протестно писмо до местното кметство с изричното им настояване, властите да не разрешават на Дейвид и Виктория да променят каквото и да било по фасадата на сградата. Както е известно, британците не обичат климатици и смятат, че на Острова те са напълно излишни, тъй като почти няма дни в годината, в които температурата да стига до 30 градуса. Според недоволните съседи, Виктория и Дейвид нямат абсолютно никакъв естетически вкус, след като се опитват да поставят климатици на фасадата на сграда във викториански стил.

"Категорично смятам, че желанието на семейство Бекъм да постави климатици заплашва историческия характер на викторианските къщи по цялата улица", коментира пред британските медии съсед на фамилията, пожелал анонимност по обясними причини. Звездното семейство ще трябва да води истинска битка, за да прави каквито пожелае промени в наречения вече от медиите на Острова "Бекингам палас II". Първият дворец на Бекъм беше в Хертфордшир и беше продаден неотдавна за 12 милиона паунда.

Проблемите, които имат Виктория и Дейвид със съседите си в Холанд парк, не са прецедент. Подобни неприятности на същото място има и попзвездата Роби Уилямс, който ще пее в Бургас през лятото. Той пък се кара с китариста Джими Пейдж. Двамата са съседи, а основателят на култовата група Led Zeppelin категорично се противопостави на желанието на бившия вокал на Take That да си построи външен асансьор във вилата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички