Фалшив Гришо си проси секс във Фейсбук (СНИМКИ)


Фалшив Гришо си проси секс във Фейсбук (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

49987 0

Григор Димитров си проси секс във Фейсбук! Шокиращото ракритие направи дама, потребител на Sportline.bg. Естествено не става дума за истинския Гришо. Оказва се, че един от най-харесваните спортисти на България е станал жертва на злонамерен потребител на социалната мрежа Фейсбук.

Въпросният човек е създал фалшив профил на тенисиста, който изглежда на пръв поглед напълно истински. В него се споделят снимки от последните мачове на Григор, както и клипове, които присъстват в истинския профил на хасковлията. Описанията им са написани изцяло на английски език.

Оказва се обаче, че старанието на въпросния човек е изцяло заради сексуални мераци към женската част от привържениците на най-добрия ни тенисист. От фалшивият профил са отправяни множество интимни предложения и със сигурност не са малко тези, които са повярвали, че Гришо може едва ли не да зареже Мария Шарапова заради тях. За други обаче това едва ли е толкова приятно.

Профилът вече е докладван за нередност и се очаква в най-скоро време да бъде закрит, а бляновете на фенките, че Димитров им е обърнал внимание да секнат.

Вижте фалшивия профил на Григор Димитров тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички