"Еврофутбол" изплати близо милион лева на майстор от Враца


"Еврофутбол" изплати близо милион лева на майстор от Враца
Снимка: SportLive.bg

4817 0

Най-големият майстор на спортните залози в България взе печалбата си от 956 892,41 лева, само минути след като дойде в централата на "Еврофутбол“. На специално организирана церемония вчера В. З. от Враца получи своя символичен чек от тримата управители на компанията – Руди Вачкова, Боян Найденов и Николаос Арсенопулос. Малко по-късно той бе приветстван и от един от основателите на компанията и съдружник в "Еврофутбол“ – Александър Тумпаров.

В. З. бе посрещнат с аплаузи от служителите на "Еврофутбол“, които нямаха търпение да се запознаят с човека, направил невероятното майсторско предвиждане - да познае цели 18 мача в права колонка. Припомняме, че на 25.02.2019 г. във Враца бе определена печалба от близо 1 милион лева в пункта на ул. "Кръстьо Българията“ №18. Подобна шестцифрена сума от спортни залози няма аналог в България.

За врачанина това е трети голям "удар“ в „Еврофутбол“. Неговата вяра в системата му на игра от дълги прави колонки по възможност без знака „Х“ му осигуриха още две страхотни печалби. През 2014-та той грабна 156 621,38 лева с 200 лева, този път на 15 мача в права колонка. А, през 2010-та година след залог от 100 лева на 11 мача отново в права колонка той си тръгна с 8700 лева.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички