Дукесата на Ди Каприо е луда фенка на Бодуров


Дукесата на Ди Каприо е луда фенка на Бодуров

1762 0

Николай Бодуров и Фулъм тръгнаха зле на първенството в Чемпиъншип, но определено не могат да се оплачат от липса на внимание. Новата сензация в Холивуд - Марго Роби, се оказа фенка на "котиджърс".

24-годишната красавица се снима на стадион "Крейвън Котидж" с бяло-черно шалче, а после и позира с фланелка на Фулъм. Тя изгледа от трибуните и лондонското дерби срещу Милоу. За съжаление Бодуров и компания паднаха 0:1.

Роби стана популярна с участието като любимата на Леонардо ди Каприо в хитовия филм "Вълкът от Уолстрийт". Освен това австралийката бе обявена за най-секси актриса в Холивуд от "Виктория Сикрет".

Роби, която е звезда в сапунения сериал "Съседите", призна наскоро в Туитър, че е луда фенка на бившия отбор на Димитър Бербатов и Станислав Манолев. Тя обаче не разкри причините защо е обикнала Фулъм.

Така Роби стана поредната известна личност влюбена в "котиджърс". Красавицата се присъедини към актьорите Хю Грант и Кейт Алън.

Марго не е само футболна фенка. Русата красавица си пада и по хокей. От време на време тя ходи на мачове на "Ню Йорк Рейнджърс" в НХЛ.

"Винаги съм искала да играя хокей на лед, но в Австралия този спорт изобщо не е развит. Чак когато дойдох в САЩ, имах възможността да се упражнявам и смея да твърдя, че се оказах добра", разкрива Роби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички