Джорджина Родригес: Невинаги съм била толкова красива и с възможности


Джорджина Родригес: Невинаги съм била толкова красива и с възможности
Снимка: Instagram

4998 0

Приятелката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес призна, че се е сблъсквала с бедността в миналото си. Брюнетката заяви, че сега може да помага на другите, но това невинаги е било така. Както е известно, при запознанството си с футболната звезда Родригес беше продавачка в моден бутик в Мадрид и имаше под хиляда последователи в Instagram. Сега те са над 22 милиона, което ѝ носи сериозни приходи.

"Сега мога да помагам на другите. Най-много обичам да правя това. Но невинаги съм била такава. Зная какво е да започнеш от дъното и да си броиш парите, за да видиш дали ще имаш достатъчно до края на месеца", призна Джорджина, цитирана от португалския "Record".

"Невинаги съм работила в областта на модата и красотата и невинаги съм била толкова красива, но винаги съм била щастлива", допълва дамата, която освен, че споделя парите на Роналдо, изкарва и от рекламни кампании, в които я ангажират покрай половинката ѝ. На един от последните си рекламни ангажименти Родригес се пусна по изрязан бански и показа плът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички