Деклан Райс посочи какво яде винаги преди мач: Това промени сезона ми


Деклан Райс посочи какво яде винаги преди мач: Това промени сезона ми
Снимка: Instagram

2786 0

Полузащитникът на Арсенал - Деклан Райс, назова ястието, което хапва преди мачове. Той заяви, че въпросната храна е променила сезона му и му е дала сили.

Тайната на Райс (и на всички в Арсенал)

"Палачинки. Преди мач изяждам четири палачинки. Със сироп или с мед. Кълна се в Бог, това е най-добрата храна - тя промени този сезон. Не вярвате, нали?", каза той с усмивка и разказа, че по-рано е ял риба с ориз преди двубои, но диетологът на "топчиите" го е посъветвал да смени храната.

4 палачинки и е неудържим на терена

Кой го убеди да смени рибата с палачинки?

"Той седеше със своя iPad и каза: "Трябва да спреш да ядеш това". Помоли ме да му се доверя и да започна да ям палачинки. Това са най-обикновени палачинки. Когато преминах в клуба, видях играчите да ги ядат и си помислих: "Какво става тук?". Но, честно казано, това промени правилата на играта.

Не разбирам каква наука стои зад това или какво има в тях, но ми дават най-мощния тласък на енергия. Мисля, че затова тичам толкова много по терена... Всъщност, това излиза извън контрол. Ако играем в 17:30, понякога ям осем палачинки на ден. Ям малко на закуска и вземам добавка в 15:30 ч. преди мача", разкрива още Райс, цитиран от menshealth.com. А бивш играч на Юнайтед каза, че Райс е прекалено добър за Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички