"Давай, сине": От играч на Саутхемптън до най-високоплатената порнозвезда във Великобритания (СНИМКА)


"Давай, сине": От играч на Саутхемптън до най-високоплатената порнозвезда във Великобритания (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

26047 0

Бивш футболист на Саутхемптън към момента е най-високоплатената порнозвезда във Великобритания след драматична промяна във футболната му кариера. Дани Маунтин се бе запътил към това да стане професионален играч, след като подписа със "светците" и отбори като Челси, Уест Хям и Тотнъм имаха интерес към него.

Маунтин се отличавал в академията на клуба и се издигал бързо. "Казваха ми, че не мога да стана по-добър от това. Казаха на баща ми, че на всеки 10 до 15 години в страната ни има талант, който се отличава от останалите и че това съм аз. Бях на седмото небе от щастие" - разказва той.

Но на 16-годишна възраст мечтата му е разбита, след като претърпява контузия в коляното. От Саутхемптън плащат за възстановяването му, но осъзнават, че дните му на футболист вече са приключили, още преди да са започнали. А след това за кратко смята да става... дърводелец.

Тогава обаче се натъква на много по-различна възможност и се мести към порноиндустрията, където вече има около 600 записани филми. А ето и как се е случило това по негови думи:

"Срещах се с едно момиче. Нейният агент искаше тя да влезе в порноиндустрията. Тя не бе много сигурно, но все пак си даде детайли за прослушване в Лондон, а аз също отидох. Не знаех какво да очаквам, но бях изпълнен с увереност. Изобщо не бях нервен за частите, в които имаше секс. Бях разтревожен за говоренето пред камера - не можех да контролирам лицето си, защото бях толкова нервен.

Когато казах на майка ми, тя бе леко шокирана. Имаше същата нагласа като на много хора - мислеше си, че ще бъде мързелиев и мръсен начин за изкарване на пари. Ние обаче имахме сериозен разговор за това и след няколко месеца тя вече не се притесняваше изобщо.

Тя се притесняваше дали ще съм добре, защото бях само на 19 години, но аз си прекарвах страхотно и пътувах из целия свят и тя осъзна колко съм щастлив. Моят баща е голямо дете. Когато му казах за това, той реагира с: "Давай, сине".

В крайна сметка всичко проработва отлично за него и на 20 години прави още една голяма промяна в живота си. Мести се в Лос Анджелис, където се жени два пъти - за Ева Ангелина и Миа Малкова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички