Да спасим Павел от страшната диагноза и да му дадем шанс


Да спасим Павел от страшната диагноза и да му дадем шанс
Снимка: https://pavelandreev.bg/campaign/da-spasim-pavel?fbclid=IwAR2kEoeWzM5LxTI8SIlbvHjJpLN-7H24NL39L5vAy7VH3wHFvmU-M31fLwM

4038 0

Всеки, който има възможност да помогне на Павел в борбата срещу страшната диагноза, би бил от огромна подкрепа. Всяка помощ е безценна. С какво се бори Павел? Ето и неговата история:

ПОМОГНИ НА ПАВЕЛ - ТУК

Аз съм Павел на 42 години. Баща на прекрасно момиченце.

За съжаление животът ми се преобърна ,когато чух страшната диагноза Сарком - рак на костите. В моя случай рак на костта на таза.Много рядък и много агресивен рак.

Тук в България ми казаха,че не могат да ми помогнат. И така тръгнах да търся алтернатива другаде.Докато не открих болница в Турция , от която ми дадоха надежда ,че могат да ме излекуват. Надежда,от която имах нужда и която бях изгубил.

Едно такова лечение обаче продължава поне година , което включва химиотерапия,операция , след това отново химиотерапия и таргентна терапия. За жалост сумата ,.която е необхида е непосилна за мен.

И така дойде момент , в който да моля познати и непознати за помощ.

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всеки,който може да ми помогне в това тежко изпитание.Благодаря на всеки,който ще помогне моята дъщеря да продължава да има своя "тати ".

ПОМОГНИ НА ПАВЕЛ - ТУК

БЛАГОДАРЯ!!!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички