Цвети Пиронкова публикува първа снимка с бебето си


Цвети Пиронкова публикува първа снимка с бебето си

2771 0

Бившата ни първа ракета Цветана Пиронкова сподели първа снимка с бебето си. Цвети качи кадъра в Instagram, към който написа "Любов, пролетни емоции."

Синът на тенисистката и футболистът Михаил Мирчев се казва Александър и се появи на бял свят преди месец. Цвети изглежда, че все пак не иска да показва на всички бебчето си, тъй като на снимката се вижда бебешката количка.

Пиронкова обяви, че е бременна малко преди Коледа. Заради това тя се оттегли от участия в турнири в средата на миналата година. Щастливото събитие се случва малко преди именния ден на чаровната тенисистка - на Цветница.

Пиронкова не е играла в официален двубой от 6 юли миналата година, когато отстъпи с 3-6, 4-6 на Каролин Возняцки на Уимбълдън. Все още не е известно дали Пиронкова планира завръщане на корта след раждането, подобно на редица тенисистки, сред които Серина Уилямс и Виктория Азаренка. Единствената титла в кариерата си пловдивчанката спечели през 2014 г. в Сидни. Цветана Пиронкова и съпругът ѝ Михаил Мирчев са заедно от седем години. Мирчев е бивш футболист, юноша на Локомотив (Пд), който е сложил край на кариерата си заради контузия.

❤️👶🏼❤️ #newmomslife #love #babyboy💙 #springvibes #citygarden #green #sundayfundays

Публикация, споделена от Tsvetana Pironkova (@tpironkova) на

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички