Цял отбор нападна реферка в Бразилия, тя изуми с мъжка реакция (СНИМКИ)


Цял отбор нападна реферка в Бразилия, тя изуми с мъжка реакция (СНИМКИ)
Снимка: принтскрийн

3782 0

Мачът между Масейо и Муричи в бразилския щат Алагоана ще се запомни с две неща - гръмък скандал и мъжественото поведение на един от реферите - Ракел Ферейра.

Двата отбора се срещнаха в последния кръг на местното първенство. В 69-ата минута на мача футболистите на Масейо успяха да отбележат втори, победен гол. Според играчите на съперника обаче попадението не е трябвало да бъде зачетено, заради нарушение на правилата.

ВИЖТЕ В ТАЗИ ГАЛЕРИЯ СМЯТАНАТА ЗА НАЙ-СЕКСАПИЛНА СЪДИЙКА В ПОЛША

Футболистите на Муричи буквално нападнаха страничния съдия - Ракел Ферейра, но тя уверено се справи с тях. Снимка, на която младата жена стои невъзмутима, наобиколена от цял отбор ядосани мъже, предизвика истински бум в социалните мрежи и обиколи много сайтове.

Впоследствие Ферейра обясни, че е била подготвена за това. "Ние провеждаме специални обучения. Освен това получаваме консултация от психолози. Жените имат право да работят във всяка една сфера, затова трябва да отговарят на изискванията", посочи реферът.

И все пак, играчите на Муричи бяха усмирени едва след намесата на стюардите и охраната. Инцидентът обаче не е повлиял на желанието на девойката да бъде футболен рефер. "Не зная дали играчите са били твърде високомерни, защото аз съм жена, но ако бях мъж, те нямаше да стигнат толкова далеч. Все пак ще продължа да си върша работата", заяви уверено тя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички