Цигари за левче шашнаха "червените" в Молдова


Цигари за левче шашнаха "червените" в Молдова

2800 0

Връщане назад във времето преживя групата на ЦСКА, който в сряда пристигна в Молдова за реванша със Зимбру, пише "Стандарт". За разлика от футболистите, придружаващите лица веднага се гмурнаха в живота на Кишинев и останаха очаровани.

Най-хубавото в столицата се оказаха цените, които напомнят за софийските, но преди 20-25 години. Първият шок дойде от цигарите. Маркови като "Карелия" вървят срещу равностойността на левче, а по-тежкарските "Марлборо" срещу около два лева кутията. Разстоянието от 15 километра от летището до центъра също не беше проблем дори с такси от най-скъпите на аеропорта. Курсът излезе към 9 лева.

Освежителният обяд в Кишинев не бръкна дълбоко в джоба на "червените" запалянковци. В ресторант на централната улица пържола със салата и бира "Туборг" излезе по петарка. "Какво ли е по кварталните кръчми?", цъкаха с език от българската група.

Евтини са още цените на хотелите и апартаментите под наем в идеалния център. Неколцина привърженици излетяха с чартъра на ЦСКА, а се очаква в четвъртък да пристигне и един автобус с по-лудите глави от агитката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички