Чужди борци напират за български паспорти


Чужди борци напират за български паспорти

1410 0

България ще натурализира още чуждестранни борци в опит да вдигне нивото на националните отбори след слабото представяне на олимпиадата в Рио, разкри  генералният секретар на федерацията ни Рахмат Сукра.

Световният шампион от Токио 1990 сподели, че не ние търсим чужди борци, а те сами идват при нас, съобщи "Медиан мач". В офисите на родната централа вече има няколко заявки от качествени чуждестранни състезатели, които искат наши паспорти. Молбите им ще бъдат разгледани от шефовете в скоро време.

WBA може да отнеме пояса на Тайсън Фюри

„Някои от тях са със сериозни визитки. Имат значителни успехи. Имена и държави обаче няма да разкривам. Ние не сме като футбола, където постоянно се пише за трансфери и се спекулира. При нас, докато няма нищо сигурно, не го обявяваме", заяви Сукра.

Той допълни, че нито треньорът на класиците Армен Назарян, нито този на свободняците Валентин Райчев искат да напускат постовете си след слабото представяне в Рио. „Промени при треньорите ще има. Вече на какво ниво – дали при старши треньорите или пък в щабовете, ще се реши допълнително. До края на другия месец ще се сондират мнения и тогава ще вземем решение", допълни генералният секретар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички