Божинов преспал с Кучкова, точи се на Гери-Никол


Божинов преспал с Кучкова, точи се на Гери-Никол

11186 0

Нападателят на Партизан Валери Божинов не спира да търси нова забивка, с която да замести разочаровалата го съпруга Николета Лозанова. Според вестник "Всеки ден" футболистът се пробвал при почти всяка засукана мацка с някаква популярност у нас. Отскоро на прицел била и младата певица Гери-Никол, която още няма 18 години.

Валери атакувал изпълнителката от "X-Factor" във Фейсбук. Той издирил личния й профил и в съобщение към нея закачливо се обърнал с репликата: "Патенце, много як хит си направила!". Опитът му за забивка обаче не се е увенчал с успех към момента. Тийнейджърката му отговаряла от любезност, но отказвала да излезе с него, когато е в София, или ако той има път към морето. Певицата е родом и живее във Варна.

Това обаче не бил единственият опит за забивка на Божинов. Според изданието плеймейтката Елена Кучкова също получила покана за среща, отново чрез социалната мрежа. Блондинката обаче проявила интерес и според запознати двамата са се виждали няколко пъти, като някои от срещите им завършвали в леглото.

Именно това била причината неотдавна Николета Лозанова да гледа на кръв Елена по време на конкурса "Мистър София", където двете бяха жури.

Фитнес моделът и певица Анн-Джи също станала обект на ухажване от страна на Божинов. При блондинката футболистът ударил на камък. Тя го отрязала с думите, че не се занимава с женени деца, още повече с такива, които имат деца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички