Бившата на Дос Сантос се гаври с него


Бившата на Дос Сантос се гаври с него
Снимка: Getty Images

1624 0

Истинска латинодрама заформиха мексиканската певица Белинда и футболистът на Виляреал Джовани Дос Сантос. Двамата са бивши гаджета и не спират да си въртят мръсни номера.

За начало Белинда публикува в интернет клип, на който се вижда, че футболистът е много пиян, след като е купонясвал в Акапулко.

"Белинда, лесно е да направиш грешка, но не си струва да се възползваш от старо видео - написа в Туитър Сантос. - Винаги съм бил кавалер с теб. Бъди благословена."

Бившата му любовница не закъсня с отговора си: "Не знам дали е актуално, или старо, но е навсякъде - написа Белинда в социалната мрежа. - По-добре се пази от хората около теб. Единственото, което чувствам, е огромна тъга. Надявам се да продължаваш да си прекарваш толкова добре, както на видеото. Виждам, че все още ти липсвам."

Белинда е истинска сензация в Мексико. Тя се радва на много успешна кариера в киното и музиката. Красавицата дори бе номинирана за наградата "Грами".

Белинда е известна и със страстта си по пластичната хирургия. Според клюкарските издания в Мексико тя има не по-малко от 19 операции за разкрасяване. Твърди, се че певицата ляга под ножа винаги когато е в депресия или нещо в живота й не върви както трябва.

В светските среди вече вървят залози дали операция №20 няма да е заради раздялата с футболиста Джовани Дос Сантос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички