Bet 365 предлага стотици опции за залагане онлайн


Bet 365 предлага стотици опции за залагане онлайн

1671 0

Преди време, единственият начин да направиш залог в България беше в традиционните букмейкърски пунктове. С навлизането на сайтовете за залагания, българите имат неограничен брой възможности да залагат на спортни събития. В тази статия ще се опитаме да ви покажем предимството да залагате в Bet365 вместо в офлайн пункт. Много хоря смятат, че между двете неща няма съществена разлика, но това е далеч от истината. Залозите са една от сферите в които човек трябва да бъде максимално информиран, ако иска да има възможно най-голям шанс за печалба. Тенденциите се променят, а заедно с тях все повече и повече хора преминават към онлайн залаганията в букмейкъри като Bet365.

Какво всъщност представлява Bet365?

Едва ли много от вас не са чували за британската компания за залагания Бет 365, която е може би най-известната такава в света. Над 19 милиона потребителя ползват услугите на букмейкъра, който е достъпен в почти 200 държави.

Някои от залагащите остават с впечатлението, че в Бет365 може да залагаш само на футбол. Въпреки че футболът е един от основните спортове в сайта, това далеч не означава, че няма да намерите други спортни събития, които си струват. Напротив – Bet365 е един от сайтовете с най-голямо разнообразие що се отнася до спортните пазари за залагане. Всеки един спорт има огромен брой лиги и събития, на които можете да залагате. Разбира се, и в офлайн букмейкърите можете да намерите различни пазари, но броят им не може да се сравнява с този на Bet365.

Спортовете не са единственото нещо, на което можете да залагате в британския букмейкър. Любителите на хазартните игри ще са доста доволни от факта, че сайтът предлага казино игри, игри с карти, Вегас, и бинго. Всяка една от тези секции е уникална сама по себе си и предоставя различни бонуси и промоции на залагащите. За любителите на финансовите пазари има специална секция наречена ‘Финанси’, където можете да залагате на различните стойности на финансовите индекси.

Също така, Bet365 разполага с една от най-добрите онлайн конзоли за залагане на живо. По този начин, вие имате възможността да направите залог от комфорта на собствения си дом. Феновете на мобилните залози могат да използват своя смартфон или таблет, което прави нещата още по-лесни.

Разбира се, няма как да не споменем и опцията за гледане на мачове на живо, която е може би най-добрата такава сред всички букмейкъри. Бет365 разполага с лиценз за огромен брой първенства и турнири, което му дава огромно предимство пред другите сайтове за залагания. Там можете да намерите събития като Серия А, Шампионската Лига, Уимбълдън, Аустрелиън Оупън, и много други събития от света на спорта.

Единственият проблем на британският сайт за залагания беше, че българските потребители нямаха достъп до него, но за щастие букмейкърът се сдоби с лиценз и вече оперира легално на българска територия. В случай че искате да научите повече информация за сайта, можете да я намерите в това ревю на bet365 за спортни залози.

Предимствата на Bet365 пред традиционните пунктове за залози

След като се запознахте с онлайн букмейкъра, време е да научите с какво превъзхожда стационарните пунктове. Едно от първите неща, които ще забележите, когато посетите сайта на Bet365, е началният бонус. Новите потребители получават 100%-ов бонус, който може да достигне до 100лв, върху първия си депозит в сайта. Също така, английският букмейкър постоянно пуска нови промоции, които ви предоставят отлична възможност да спечелите допълнителни пари.

Ако искате да направите залог офлайн, можете да го направите на ръка използвайки левове, но Bet365 предлага многобройни възможности за депозиране и теглене на пари в различни валути. По този начин залагащите не са длъжни да се съобразяват с букмейкъра, а могат да използват своя предпочитан метод за плащане.

Едно от най-важните неща, които залагащите гледат, е коефициентът. Едва ли ще е изненада за много хора, че коефициентите са много по-добри в бет365. Да вземем за пример мачът между Манчестър Юнайтед и Селта Виго. В българският букмейкър коефициентът за победа на домакините е 1.47, за равен 3.35, и 4.00 за успех на гостуващият състав. В Bet365 коефициентите съответно са 1.57, 4.00 и 7.00. Както виждате, това е съществена разлика която може да окаже огромно влияние при залози с повече пари. Можете сами да проверите в сайта и да сравните коефициентите на различни спортни събития, но е почти сигурно, че в повечето случаи Bet365 ще излезе победител.

Това са само най-важните преимущества, които Бет365 има пред всяка друга форма на офлайн залози. Ако разгледате сайта им по-обстойно, можете да намерите много други дребни неща като клиентската им поддръжка, която е една от най-добрите в бизнеса. Ако добавим към това и страхотните им мобилни приложения, то става пределно ясно колко много превъзходства има Bet365.

Повече информация за Bet365

Репутацията на Bet365 е безупречна, затова не е изненадващо колко много хора ги смятат за един от най-добрите букмейкъри. Сами можете да видите колко много предимства има букмейкър като Bet365. Ако сте фен на спортните залагания и не сте чували за този сайт, то се надяваме статията да ви е помогнала. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички