Банкер измами бивш играч на Барса и Атлетико и му отмъкна 7,5 млн. долара


Банкер измами бивш играч на Барса и Атлетико и му отмъкна 7,5 млн. долара
Снимка: Getty Images

3790 0

Бившият футболист на Атлетико (Мадрид) и Барселона - Арда Туран, е станал жертва на измама, в резултат на която е изгубил 7,5 милиона долара от състоянието си, пише ajansspor.com.

Човекът, който е измамил турската звезда, е банкерът Сечил Ерзан. Той е управител на банков филиал, като е обвинен в измама срещу редица клиенти на стойност около 25 милиона долара. Сред жертвите са и друфи футболисти като Фернандо Муслера и Емре Белезоглу.

В днешния ден Ерзан е бил изправен пред съда, а в своето изказване Туран е обяснил, че банкерът дълго време му е звънял и го е убеждавал да инвестира във фонд, обещавайки му сумата му да се удвои.

Първоначално бившият халф е инвестирал 3 милиона долара, след това още. Общо банкерът е получил 13,9 милиона долара от Туран. Турчинът е успял да си върне само 6,4 млн. от тях. "Всичките ми спестявания изчезнаха за миг", коментира той, цитиран от изданието.

Заради измамите си Сечил Ерзан е заплашен от затвор за между 66 и 216 години. Други шестима замесени ги грози затвор за между 3 и 65 години. А ето защо бе осъден през 2019-а Арда Туран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички