Апаши обраха първия ни медалист в Баку


Апаши обраха първия ни медалист в Баку

481298 0

Освен със спечеления първи медал за България от игрите в Баку Даниел Александров ще запомни финала и с кражбата на неговия екип.

Докато дупничанинът се потеше на тепиха срещу двукратния световен шампион Селчук Чеби (Тур), апаши са задигнали горнището на анцуга му "Асикс" и го отмъкнали от съблекалнята, разкрива "Стандарт"

Освен екипа на Александров от липсвало и официалното яке на неговия треньор Янко Шопов. Заради кражбата се наложи борецът ни да иска екип на свой съотборник за церемонията по награждаването. След получаването на медала той бе поздравен по телефона от спортния министър Красен Кралев.

"Имеше голямо напрежение в мен и чак след като получих медала, си отдъхнах", коментира за Димитров. Срещу Чеби имах две загуби и нямах търпение да го победя. Целта пред мен сега е да взема медал и от световното първенство в Лас Вегас". Това е второто му престижно отличие за 2015-а. Даниел спечели по-рано златния пояс "Никола Петров". Александров ще получи от министерството премия като за трето място от европейско първенство. По решение на организаторите отличията в Баку за борбата са с ранг на еврошампионат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички