Алберт Попов замени перлата на Алпите със СПА бижуто на село Баня (СНИМКИ)


Алберт Попов замени перлата на Алпите със СПА бижуто на село Баня (СНИМКИ)
Снимка: Личен архив

14366 0

По-малко от 2 месеца преди старта на новия сезон в алпийските ски в края на октомври, звездите в този спорт вече активно водят своята подготовка високо в Алпите. Сред тях е и най-добрият скиор на България – Алберт Попов. За първия си подготвителен лагер топ алпиецът ни избра снежните склонове около Саас-Фее в Швейцария. Районът е известен като „Перлата на Алпите“ заради перфектните условия, които предлага за подготвителни лагери с множеството върхове и глетчери, които го заобикалят. След приключването на първия етап от своята планинска подготовка в Швейцария, Алби се насочи за възстановяване към друга топ локация, но в България – Grand Hotel Therme в село Баня.

Изборът на най-добрия ни скиор не е изненадващ. Той логично избра най-луксозния СПА хотел у нас за възстановяване на изразходваните сили и поддържане на физическата си форма. Припомняме, че Grand Hotel Therme наскоро беше отличен като СПА център на годината за 2023г.

Алберт Попов пътува със своята годеница и 4-месечната им дъщеричка и избра да се наслади на услугите на СПА бижуто на България и да се отдаде на заслужена почивка в полите на Рила и Пирин след натоварения период върху алпийските глетчери.

В Grand Hotel Therme той откри всичко, от което се нуждае, за да влезе в следващата фаза на подготовката си във възможно най-добра кондиция. Заедно с най-близките си хора Алберт релаксира в акватоничните минерални басейни и се възползва от най-модерните услуги в сферата на термалните и СПА процедури у нас. В допълнение той можеше да се възползва от перфектно оборудвания фитнес Pulse в хотела, за да поддържа и подобрява своята физическа форма.

През последните сезони родният алпиец непрекъснато подобрява представянето си, а миналата кампания беше най-успешната за него. Перфектният избор за подготовка и възстановяване на Алберт Попов до момента ни кара да очакваме още по-големи постижения от него през предстоящия сезон. Надяваме се да оползотвори своя безспорен потенциал и да стане следващият българин с победи в Световната купа по ски алпийски дисциплини.

Алберт Попов сподели със своите последователи в социалните мрежи снимки от почивката в Grand Hotel Thermе и получи много позитивни коментари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички