Адебайор се фука с кола за 250 бона в Того (СНИМКА)


Адебайор се фука с кола за 250 бона в Того (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2068 0

Усмивката се върна обратно на лицето на Емануел Адебайор, след като той позира заедно с новия си Ролс Ройс Гоуст в Того. Автомобилът на нападателя на Тотнъм струва над 250 000 паунда. На снимката футболистът е с нигерийския музикант Wizkid.

Миналата седмица Адебайор нападна мениджъра на националния отбор на Того Том Саинтфит, след като той отне капитанската лента на нападателя непосредствено преди квалификацията за Купата на Африка срещу Либерия.

31-годишният футболист отбеляза късен победен гол в мача в неделя и така отборът му изравни по точки лидерът в Група А Тунис, който има по-добра голова разлика.

Въпреки това обаче бъдещето на нападателят на Тотнъм в националния тим на Того не е ясно.

"Засега не знам дали ше играя през септември. Ще съм тук и ще говоря с треньора. Имам нужда да разбера дали той наитина се нуждае от мен в отбора или не. Капитан съм на националния тим от 7 или 8 години и внезапно една сутрин разбрах, че това вече няма да бъде така. Това означава, че за следващия двубой може да съм и на трибуните."

Адебайор се озова извън плановете на Тотнъм за втората половина от сезона. Така той успя да запише едва 13 мача за "шпорите" и да реализира само 2 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички