ВИДЕО разбуни духовете: Григор и Бушар май са влюбени


ВИДЕО разбуни духовете: Григор и Бушар май са влюбени

5519 0

Нов, претоплен слух взриви тенис средите - Григор Димитров май си има нова изгора или поне още една водеща тенисистка е влюбена в него. Става дума за най-прогресиращата тенисистка за този сезон - Южени Бушар, която е първата канадка в топ 10 на женския тенис.

Младата спортистка, която често е сочена за наследничка на гаджето на Григор - Мария Шарапова, е хлътнала по българина, твърди сингапурското издание "Tennis Tonic". А и той не е безразличен към блондинката, посочва сайтът.

Всичко започва през февруари, когато двамата се срещнаха в Акапулко, където поиграха тенис на платформа в океана като част от рекламна кампания. Тогава Димитров призна, че е прекарал страхотно време с колежката си, описвайки срещата им на живописния плаж на Акапулко като нещо, което той ще помни винаги. Коментарите на Григор предизвикаха спекулации, че тази ваканция е родила връзка между двамата млади и красиви спортисти.

Слуховете бяха поохладени от факта, че двамата не са засичани заедно оттогава, но тези дни изскочи любопитно видео, което ги възпламени отново. На него се вижда кака Бушар гледа похотливи Димитров, докато той си закопчава предпазния колан преди двамата да полетят с хеликоптер.

Според читателите на "Tennis Tonic" канадката или е влюбена тайно в гаджето на Шарапова, или просто показва загриженост за неговата безопасност. Вижте и преценете сами за себе си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички