ВИДЕО: Представиха химна на Мондиал 2018


ВИДЕО: Представиха химна на Мондиал 2018
Снимка: Getty Images/Guliver

2569 0

Световната суперзвезда Джейсън Деруло пусна парчето “Colors” чрез Warner Bros. Records. Песента е вдъхновяващ химн, който обединява фенове и техните любими артисти по света като част от кампанията на Coca-Cola® за FIFA World Cup™ 2018 г.

Написана от Деруло (който стои зад едни от най-големите хитове в поп музиката), “Colors” представя вълнението от очакването на най-големия футболен турнир в света.

"За мен беше удоволствие да работя с Coca-Cola за създаването на химна на FIFA World Cup™ 2018 г. Това е първенство, което представя атлетично съвършенство и за мен е чест да допринеса за саундтрака му”, коментира изпълнителят.

"През годините на пътешествия имах възможността да видя красотата на културните различия и написах песента “Colors”, за да отбележа това разнообразие и да бъда част от невероятната енергия, която феновете на спорта по света дават на техните отбори", добави той.

"Знаем, че FIFA World Cup е световен културен и социален феномен. На всеки 4 години хора от целия свят са привлечени от събитието, благодарение на вълнението, което платформата предоставя, споделя Рикардо Форт, вицепрезидент на Global Sports Partnerships в The Coca-Cola Company. - Вярваме, че музиката и футболът са обединени от страстта, която пораждат, и сме развълнувани да посрещнем Джейсън в екипа и да представим неговия зареждащ химн пред света по случай FIFA World Cup 2018".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички