В банковата сметка на Роналдиньо има само... 6 евро!


В банковата сметка на Роналдиньо има само... 6 евро!
Снимка: Getty Images/Guliver

8830 0

Бившата звезда на Барселона Роналдиньо е закъсал много сериозно финансово. Бразилецът не може да си плати наложената глоба в размер на 2 милиона евро, тъй като в банковата му сметка са останали само 6 евро, пише "Marca". Според изданието воденият от бившия футболист начин на живот изобщо не отговаря на финансовото му състояние.

Наскоро Роналдиньо пътува из Европа и Африка и изкара няколко седмици в рекламно пътуване до страни от Азия. Съдът е установил, че концернът "Nike" е подписал с бившата звезда контракт, според който той трябва да е получил някаква сума.

Бившият играч и на Милан получи санкция от 2,5 млн. долара за екологични щети през 2015 година. Роналдиньо построи склад и риболовна платформа на забранено място, което му наложи и глобата. Заради това паспортът му е бил отнет.

Бившият бразилски национал завърши кариерата си през януари тази година. Със "селесао" той е световен шампион през 2002 година, кавалер на "ЗЛатната топка" за 2005 година, а също и шампион на Испания и в Шампионска лига с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички