В Полша луднаха по жената на Мишо Александров


В Полша луднаха по жената на Мишо Александров

10002 0

След трансфера на Михаил Александров в Легия (Варшава), спортните медии в Полша бързо налазиха личния живот на национала. Онлайн изданията посветиха няколко материала на жената до крилото - Деница Стоянова.

Според sportowefakty.wp.pl, Деница е толкова красива, че без проблем ще стане кралицата на футболните съпруги в полската Екстракласа.

"Българското крило може да се похвали с красива жена. Секси моделът Деница е добре позната на Балканите, след фотосесиите си за "максим" и "Булка". По отношение на красота и сексапил, зашеметяващата Деница ще бъде в челните редици на футболните съпруги в полската лига", пише изданието.

Sportowefakty.wp.pl дори пусна анкета с въпроса е ли половинката на българския футболист най-красивата сред гаджетата на футболистите в елита на Полша. Читателите обаче не са съгласни с редакторите и само 41% от тях отговарят утвърдително на въпроса в анкетата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички