Ужас! Треньорът, открил Фернандо Торес за футбола, призна, че е педофил


Ужас! Треньорът, открил Фернандо Торес за футбола, призна, че е педофил

4288 0

В много неприятен случай бе забъркано името на Атлетико (Мадрид). Оказа се, че треньор на "дюшекчиите", помогнал за развиването на звездата Фернандо Торес, е бил обвинен в педофилия и си е признал за извращението.

Става дума за Мануел Бриняс, който е ръководил младежката система на клуба в продължение на 20 години. Атлетико е прекратил отношенията си с треньора и е започнал разследване срещу него, след като Бриняс е признал, че е упражнил сексуално насилие над момче. Въпросното дете е било в училището-интернат, където треньорът е работил и живял.

ОЩЕ ЕДИН ФУТБОЛИСТ В АНГЛИЯ ПРИЗНА ЗА СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ

Педофилът разказал, че "това се случи само веднъж, може би два" в средата на 70-те години на 20-и век. Той твърди, че е прекратил действията си почти веднага. Версията му обаче противоречи на твърденията на четирима други бивши възпитаници на школата, които го обвиняват в сексуално насилие. Основните обвинения идват от 59-годишния сега Херманос Аморас.

"Той ме нападна в палатката по време на училищна екскурзия до планините Гредос извън Мадрид", казва Аморас, цитиран от Guardian. Бриняс призна вината си и обясни действията си със смъртта на жената, за която е смятал да се ожени. Испанският треньор, който сега е на 88 години, е известен като човека, открил таланта на Фернандо Торес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички