Шумахер влезе в болница в Париж за "тайно лечение"?

Бившият шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е приет в болница в Париж за "тайно лечение", съобщи Reuters, цитирана от БГНЕС. "Le Parisien" обаче твърди, че става въпрос за спешна интервенция, но официално потвърждение засега няма.

50-годишният Михаел Шумахер получи тежка контузия на главата, докато караше ски през декември 2013 година. Шампионът от Формула 1 претърпя мозъчна операция в клиника в Гренобъл, Франция, и след това беше поставен в медицинска индуцирана кома. През юни Шумахер се събуди от комата и беше преместен от клиниката в рехабилитационно заведение в Лозана, Швейцария. През септември Шумахер беше преместен за по-нататъшното лечение у дома, тъй като състоянието му се подобри.

Михаел Шумахер за първи път след инцидента е бил видян от случайни хора?

Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е бил забелязан от случайни хора за първи път след инцидента със ски в Алпите, в който пострад...

Точна информация какво е положението му обаче няма, защото семейството му мълчи по въпроса с цел да не създава излишна шумотевица. Шумахер е широко определян като един от най-големите състезателни пилоти на всички времена. Той е спечелил 91 състезания и имаше 155 подиума - повече от всеки друг пилот във Формула 1. Той се оттегли от кариерата си на пилот във Формула 1 в края на сезон 2012 година. А какво разкритие за него направи неотдавна секретар на Папата вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!