Ще бъде ли Манчестър Сити поредният отбор, който ще е ударен от "Проклятието на Дрейк"?


Ще бъде ли Манчестър Сити поредният отбор, който ще е ударен от "Проклятието на Дрейк"?
Снимка: Getty Images/Guliver

4995 0

Голямата звезда на световната музика Дрейк продължава европейското си турне. Наскоро той изнесе два концерта в Манчестър, като използва момента да се снима с голмайстор №1 в историята на Манчестър Сити Серхио Агуеро.

Двамата си направиха "селфи" за спомен, като канадският певец позира с тениска на "гражданите" с името му и номер. Много от феновете на футбола обаче бързо се сетиха за "Проклятието на Дрейк" и се чудят дали то може да застигне тима на Хосеп Гуардиола.

Изглежда Дрейк е голям фен на спорта, но всичко, до което се докосне просто рухва. Като за начало можем да започнем с баскетболните колежански отбор на Кентъки, както и представителят на НБА Торонто Раптърс, като канадския тим все още не може да стигне до финалите в конференцията, след като рапърът разкри, че им е фен. 

УЧЕНИ НАПРАВИХА СИМУЛАЦИЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ 1 000 000 СЕЗОНА В АНГЛИЯ

Освен това той излезе заедно с Конър Макгрегър преди мача му от UFC 229 срещу Хабиб Нурмагомедов, като срещата завърши с предаване от ирландеца. Колежанските футболни тимове на Алабама още обвиняват Дрейк за поражението през януари от Клемсън, като канадският изпълнител е свързван с изненадващи загуби още на Серина Уилямс и Голдън Стейт Уориърс. 

Феновете на Ливърпул, които се надяват именно снимката с Агуеро да помогне на любимия им отбор да спечели титлата, си спомнят какво се случи и през 2014 година, когато Дрейк си направи снимка с Даниел Стъридж, а по-късно мърсисайдци загубиха титлата на Острова. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички