Салпаров подкрепи братя Пулеви: К*рва мръсна, долна (ВИДЕО + СНИМКА 18+)


Салпаров подкрепи братя Пулеви: К*рва мръсна, долна (ВИДЕО + СНИМКА 18+)
Снимка: Getty Images/Guliver

14009 0

Войната между българския боксьор в тежка категория Кубрат Пулев и американската журналистка Джени Суши изглежда приключи преди да е започнала. Това се случи, след като по-рано днес от страницата на Пулев във "Facebook" публикуваха видео, на което ясно се вижда колко неприятно си е изкарала госпожица Суши.

Видеото моментално набра огромна популярност, а по-малкият от братята Пулеви - Тервел също се включи в опит да защити своя батко. Това се случи в профила на Тервел както във "Facebook", така и в "Instagram". Там той срещна огромна подкрепа и от българския народ.

Един от добрите приятели на братята Пулеви - Теодор Салпаров също не пропусна възможността да изрази недоволството си от начина, по който Суши се опитва да си припечели някой и друг лев. Либерото на националния отбор публикува доста неприличен коментар по адрес на американката, но като че ли най-точно описва същността ѝ:

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички