Роналдо за обвиненията в изнасилване: Адвокатите ми са уверени, аз също


Роналдо за обвиненията в изнасилване: Адвокатите ми са уверени, аз също
Снимка: Getty Images/Gulliver

1512 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо отново коментира скандала с американката Катрин Майорга, която го обвинява в изнасилване. Той е сигурен, че истината скоро ще излезе наяве и изобщо не е притеснен от разкритията.

Майорга твърди, че футболистът я е насилил в хотелска стая през 2009 г., а след това я е накарал да подпише споразумение, в което се съгласява да не разказва историята и да получи 375 хил. долара.

"Аз съм за пример на и извън терена. Винаги се усмихвам. Аз съм един щастлив човек. Играя за фантастичен клуб. Здрав съм и имам страхотно семейство, имам 4 деца. Имам всичко. Останалото не ме засяга. Забавлявам се, когато съм на терена, наслаждавам се на живота. Има хора, които да се грижат за другите неща.

ЕМОЦИОНАЛНО: РОНАЛДО СЕ ЗАВЪРНА ТАМ, КЪДЕТО ЗАПОЧНА ВСИЧКО

Разбира се, че няма да лъжа за моята ситуация. Адвокатите ми са уверени, аз също. Най-важното нещо е да се наслаждавам на своя футбол, да се наслаждавам на живота. Истината ще излезе наяве", заяви Роналдо на пресконференцията преди двубоя с Манчестър Юнайтед, който е тази вечер. 

По време на пресконференцията португалецът изуми всички с часовника, с който се появи. Вижте снимки на диамантеното бижу

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички