Разследват Кубрат Пулев за целувката


Разследват Кубрат Пулев за целувката
Снимка: Instagram

3929 0

Кубрат Пулев записа впечатляваща победа срещу Богдан Дину в САЩ, но действията му след двубоя предизвикаха дори повече реакции и от самия бой. След интервютоКобрата награби репортерката Vegas Sports Daily Джени Суши и я целуна в устата, като коментарите по темата не стихват. 

Шефът на репортерката във Vegas Sports Daily Майк Диксън, който разкри, че тече разследване на ситуацията, за да се разбере точно какво се е случило и защо българинът е стигнал до това действие. "След мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници в лицето на Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев, в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата”, пише Майк Диксън в официално становище.

"Работим неспирно с Джени Суши и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание”, пише още той.

"Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. На второ място, Vegas Sports Daily се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват техните задължения, без злоупотреби и тормоз на работното място".

А това ли бе най-страшната аркада в бокса през 2019 година, която Кубрат получи - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички