Повдигнаха обвинение за рекет срещу набедилата Неймар в изнасилване

Полицията в Сао Пауло е обявила, че е повдигнала обвинение срещу жената, която обвини Неймар в изнасилване, за измама, рекет и клевета, предаде БГНЕС. Бившият капитан на Бразилия бе обвинен в изнасилването на Нахила Триндад в хотелска стая в Париж през май, но той каза, че всичко помежду им е станало по взаимно съгласие и прокуратурата реши през август да свали обвиненията срещу него поради липса на доказателства.

Полицията в Сао Пауло добави в свое изявление, че е обвинила и бившия съпруг на Триндад – Естивенс Алвеш, в измама. BBC излезе с информация, че адвокатът на Триндад е бил изненадан от обвиненията към клиентката му, която ги отхвърли.

"Жертвата" на Неймар: Той е наркоман, заплаха е за обществото

Моделът Нахила Тринидад Мендес де Соуса, която обвини Неймар в изнасилване, даде още коментари за случилото се между нея и звездния футболист на ...

Случаят с Неймар достигна до широката общественост и навреди както на рекламните му договори с големи компании, така и на кариерата му на международно ниво. Бившият нападател на Барселона и Сантос отричаше обвиненията срещу него и публикува лични чатове и снимки, които е разменил с Триндад. Вижте в този материал какво каза той в своя защита.

Още по темата

Please select answer!