Платили на Мейуедър над 2 милиона долара, за да заснеме видеото за Пакиао

В последните няколко дни имената на Флойд Мейуедър и Мани Пакиао бяха свързани с евентуален нов мач между двамата. Това стана факт, след като в интернет се появи видео, на което американецът говори именно за такава среща.

Последва коментар на непобедения американец, който сподели, че видеото е старо и не отговаря на истината. Последваха още повече коментари по темата, на която обаче Флойд намери начин да сложи край. Той разкри, че е заснел това видео в миналото, като за него е получил над 2 милиона долара по сметката си. Ето какво пише боксьорът.

Продадоха на търг баскетболен потник на Обама с легендарен номер (СНИМКИ)

Баскетболен потник, използван от Барак Обама в гимназията, беше продаден за 120 000 долара, пише АФП. Потникът с номер 23 е носен от президента, ...

"В интернет се върти видео, което заснех преди 8 месеца и е за мач-реванш между Мейуедър и Пакиао. Платиха ми 2,2 милиона долара, за да заснема това видео. Истината е, че мачът никога повече няма да бъде осъществен", сподели Флойд Мейуедър, като прикачи и снимки.

Агентът на ММА звездата Хабиб Нурмагомедов наскоро обяви, че хора на Мейуедър постоянно се свързват с него за бъдещ боксов мач, тъй като американецът е останал без пари. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!