Платили на Мейуедър над 2 милиона долара, за да заснеме видеото за Пакиао


Платили на Мейуедър над 2 милиона долара, за да заснеме видеото за Пакиао
Снимка: Getty Images/Guliver

2501 0

В последните няколко дни имената на Флойд Мейуедър и Мани Пакиао бяха свързани с евентуален нов мач между двамата. Това стана факт, след като в интернет се появи видео, на което американецът говори именно за такава среща.

Последва коментар на непобедения американец, който сподели, че видеото е старо и не отговаря на истината. Последваха още повече коментари по темата, на която обаче Флойд намери начин да сложи край. Той разкри, че е заснел това видео в миналото, като за него е получил над 2 милиона долара по сметката си. Ето какво пише боксьорът.

"В интернет се върти видео, което заснех преди 8 месеца и е за мач-реванш между Мейуедър и Пакиао. Платиха ми 2,2 милиона долара, за да заснема това видео. Истината е, че мачът никога повече няма да бъде осъществен", сподели Флойд Мейуедър, като прикачи и снимки.

Агентът на ММА звездата Хабиб Нурмагомедов наскоро обяви, че хора на Мейуедър постоянно се свързват с него за бъдещ боксов мач, тъй като американецът е останал без пари. Повече по темата може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички