На сватбата на Рамос само един човек имал право да използва телефона си

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и Пилар Рубио сключиха брак през изминалия уикенд. Двамата се врекоха във вярност пред около 400 гости, а едно от най-важните правила на празненството бе никой да не използва мобилния си телефон. С това семейство Рамос целяло да накара всички да се насладят максимално на момента.

Любопитно бе, че нямаше никакви кадри от срещата и защо се е случило така разкри испанският национал Санти Касорла. Той говори пред "El Hormiguero", като сподели за наложеното вето от Рамос и Пилар Рубио.

Рамос има по-малко минути и повече голове през миналия сезон от младата звезда на Манчестър Юнайтед

Любопитна статистика се появи в социалните мрежи в днешния ден. Тя свързва капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и младата звезда на Манчестър Юн...

"Този ден бе страхотен. Без камери, без телефони, нищо. Единственият, който имаше право да ползва своя телефон бе Флорентино Перес. Той гледаше баскетболен мач", сподели Касорла пред изданието.

Коя бе най-голямата изненада сред поканените и непоканените на празненството на Рамос и Рубио може да видите в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!