Меси: Средният ми син празнува голове на Реал и подкрепя Ливърпул

Любопитни неща за отношението на двамата си по-големи синове към футбола разкри капитанът на Барселона Лионел Меси. Докато най-големият - Тиаго, подкрепя ревностно баща си и каталунците, средният - Матео, използва интересни способи да дразни и двамата - като подкрепя отбора, който ги е победил.

"Матео обича всички футболни фланелки, на който и да е отбор, и ги носи. Но последният път, когато играхме на Play Station, той ми каза: "Ще избера Ливърпул, тези, които те победиха". Той разбира малко, но все още не го осъзнава", заяви Меси пред TyC Sports.

Меси стартира нов бизнес, ще му помага сестра му

Капитанът на Барселона Лионел Меси е решил да се пробва и в модния бизнес. Така компанията Leo Messi Management ще обедини усилия с компанията MG...

"А когато загубихме срещу Валенсия, той каза: "Валенсия ви победи, еееххх". Или пък гледа телевизия и празнува головете на Реал Мадрид, за да дразни Тиаго", разкри още аржентинецът. А как наскоро той коментира тежката загуба от Ливърпул в Шампионска лига вижте в този материал.

Вижте тази публикация в Instagram.

#takipçikazan#takip#takipedenitakipederim#takipçi#takipet#takipte#takiptekalin#takiptekalin#geritakip#takipetakip#takipçikazan#takipçiler#geritakipvar#geritakipyapiyorum#takipp#takipplus#takippp#takipsilim#takipetanindakazan#takipless#takipleselim##takipcilerim##takipçilerim#takipcilermizden#takipyeriniz#takipte#takiptekal#takipe#takipetkazan#takipcikazandiriyoruz#takipcimerkezim#takipcimiz#takicim#takipçikazan#takip#takipedenitakipederim#takipçi#takipet#takipte#takiptekalin#takiptekalin#geritakip#takipetakip#takipçikazan#takipçiler#geritakipvar#geritakipyapiyorum#takipp#takipplus#takippp#takipsilim#takipetanindakazan#takipless#takipleselim##takipcilerim##takipçilerim#takipcilermizden#takipyeriniz#takipte#takiptekal#takipe#takipetkazan#takipcikazandiriyoruz#takipcimerkezim#takipcimiz#takicim

Публикация, споделена от MATEO MESSI ROCCUZZO (@mateo.messi_) на

Още по темата

Please select answer!