Любимата на Божинов стана жертва на измама, платиха 3 000 евро на изнудвачите


Любимата на Божинов стана жертва на измама, платиха 3 000 евро на изнудвачите
Снимка: Instagram

4865 0

Биляна Дол, половинката на футболиста на Левски Валери Божинов, е претърпяла доста кошмарни часове в социалното пространство, след като личният ѝ профил в Instagram е бил хакнат.

Така тя се превърна в поредната знаменитост жертва на интернет измама, като дори признава и че е била изнудвана за сумата от 3 000 евро, за да може да си върне профила, в който има над 100 хиляди последователи. Според изнудвачите тези пари не били проблем за нея, тъй като гаджето ѝ (Божинов) имал пари. "Преди два дни ми беше хакнат профила. Получих имейл за верификация на акаунта ми. Всъщност имейлът ми изписваше отгоре, че го изпраща Instagram. Впоследствие се оказва, че не е Instagram, защото когато натиснах линка, когато си въведох данните, за да получа въпросната верификация, след няколко часа получих друг имейл, че акаунтът ми вече е хакнат.

Сега ми искат 3000 евро, за да ми го върнат. Казах им, че това не е сериозно и са луди, но ми беше отговорено, че никой не е луд, и че гаджето ми имало пари. Освен това, какъвто и профил да си направя, ще бъде хакнат. Затова да съм предложила аз някаква оферта, за да ми го върнат. Цялата комуникация е на английски, но им нямам никакво доверие, затова няма да плащам за тази измама. Разочарована съм, тъй като имах 119 хиляди последователни, но здраве да е", заяви тя по-рано днес пред Sportal.

Няколко часа по-късно тя сама та съобщи, че в крайна сметка е платила и измамниците са ѝ върнали профила. "Трябваше да платя на хакерите, за да ми върнат профила. Накъде отива този свят? Благодаря за разбирането".

Николета и настоящето гадже на Божинов с провокативна обща снимка - вижте я.

Вижте тази публикация в Instagram.

#redislove ❤️

Публикация, споделена от Biljana Doll (@biljanadoll_official) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички