Кулибали разкри как Маурицио Сари се подиграл с него и раждането на сина му


Кулибали разкри как Маурицио Сари се подиграл с него и раждането на сина му
Снимка: Getty Images/Guliver

10768 0

Защитникът на Наполи Калиду Кулибали разказа много любопитна история от времето, в което в клуба той работеше с Маурицио Сари. Случката е от януари 2016 година, когато неаполитанци за поредна година гонят Ювентус в опит да ги спрат по пътя към шампионската титла в Серия А.

Часове преди мача със Сасуоло Кулибали получава телефонно обаждане от жена си Чарлин, която му съобщава, че ще ражда първото им дете. Сенегалският национал изпитва страх в първия момент да попита треньора дали може да отиде, но събира смелост и се среща със Сари.

"Сари ме погледна и каза: Не, не, не. Трябваш ми довечера, Кули. Наистина ми трябваш, не може да отидеш.

Обясних му, че това е раждането на моя син. Казах му, че може да прави каквото иска - да ме глоби, да ме накаже, не ми пукаше, трябваше да отида. Тогава той ме погледна, пушеше, пушеше и накрая каза: Добре, добре, отиди в клиниката, но се върни за мача довечера, трябваш ми", споделя Кулибали.

Бившият играч на Генк тръгва за клиниката, където става свидетел на раждането, след което се връща на стадиона:

"Оправям се за мача, Сари влезе в съблекалнята и ни даде листа с титулярите. Гледах, гледах, но моят номер го нямаше. Питах треньора дали се шегува, а той каза, че това е изборът му. Попитах го защо така е решил, след като настояваше да се върна и че му трябвам, а той отвърна: Да, трябваш ми, но на пейката", завършва историята си защитникът.

През този сезон има голяма вероятност Кулибали да напусне Наполи. Кой е големият фаворит за подписа му може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички