Кобрата за целувката: Аз, за да го направя, съм преценил, че иска и много повече


Кобрата за целувката: Аз, за да го направя, съм преценил, че иска и много повече
Снимка: интернет

9697 0

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев се прибра на родна земя след успеха си срещу Богдан Дину в Коста Меса. Кобрата записа трудна победа, но действията му след мача бяха дори още широко дискутирани. По време на свое интервю той целуна репортерката Джени Суши, като Кобрата отнесе и не малко критики за неговото поведение.

Той определи, че и целувката му е част от доброто представяне. "Тя не е лоша. Така се е случило, не беше планирана изобщо, импулсивен момент. Няма защо да повлияе. Целувката е нещо много хубаво. Те (б.р хората в чужбина на тази тема) са чувствителни, ако не е желана. Аз, за да го направя съм преценил, че иска не само целувка, но и много повече. Направил съм го приятелско. Знаете след победа е и по-приповдигнато настроението, аз съм шегаджия човек".

ВИЖТЕ ИЗГАРЯЩО СЕКСИ СНИМКИТЕ НА РЕПОРТЕРКАТА, КОЯТО БЕ ЦЕЛУНАТА ОТ КОБРАТА (16+)

"Ние се познаваме, запознахме се на кантара. Тя каза, 'айде като победиш, ще празнуваме, Аз съм сигурна в тебе - ще победиш. Тя говореше с всички, с нашия екип, с момчетата, даже с някои от тях станаха и по-близки. Познаваме се, ря го изигра, че не сме се познавали, някой ѝ е дал кофти акъл. Да си направят известен сайта ли? Виждате ли каква добра реклама съм аз", сподели още боксьорът при завръщането си в София, като допълни, че дори има клипове на своя телефон, на които се вижда как тя празнува победата.

Вижте пък какъв кофти прякор лепнаха на Кобрата след прословутата целувка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички