Фен летя от Южна Корея до Швеция, за да зададе един въпрос на Роналдо


Фен летя от Южна Корея до Швеция, за да зададе един въпрос на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

6478 0

Футболният фен от Южна Корея - Квак-Джи Юк е летял специално до Швеция, за да се срещне със суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо. Фенът е искал да разбере лично от португалеца защо не е играл и една минута в приятелския мач на "бианконерите" срещу сборен тим от звездите на южнокорейската лига, провел се в Сеул.

В договора за провеждането на мача е имало специална точка, в която се е казвало, че Роналдо трябва да играе в Сеул, но той остана резерва и изобщо не влезе в игра. След мача от италианския клуб съобщиха, че носителят на пет награди "Златната топка" е имал мускулни проблеми. След това се наложи ръководството на корейската лига да се извини на феновете за това, че не са видели звездата в игра, макар да са платили около 200 долара за това.

Квак-Джи Юк е отишъл при нападателя в хотела в Стокхолм, където Ювентус бе отседнал по време на участието си в турнира Интернешънъл Чемпиънс Къп, и му е извикал на английски: "Защо не играхте в Корея?". За съжаление на привърженика, Роналдо е игнорирал въпроса му. А как феновете в Сеул си "отмъстиха" на португалеца вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички