Джентълменски спорт? Ник Кирьос този път мина всякакви граници (ВИДЕО)

Тенисът е един от най-джентълменските спортове и няма никакъв спор в това. Без значение дали един тенисист печели или губи мач, в 99% от случаите той се иказва ласкаво за опонента си. Другия 1% ли? Той е запазен за Ник Кирьос.

През годините австралийският ас не се е сдържал от нищо. Коментирал е съперници, обсъждал е по време на мач кой с кого е преспал в тура, споделял е, че играе тенис само, за да изкара пари, с които да живее спокойно и куп други действия, които не отиват на един джентълмен.

Кирьос напомни за себе си със счупена ракета и хвърлени маратонки в трибуните (ВИДЕО)

Австралийската тенис звезда Ник Кирьос за пореден път показа "тъмната си страна". Това се случи на тенис турнира от сериите Мастърс 1000 в Индиън...

Този път обаче Кирьос мина границата. По време на мач от втория кръг на Мастърс-а в Рим той се изправи срещу Каспер Рууд. В третия решителен сет пък се разигра драмата, когато първо австралиецът бе наказан за невъздържани прояви на корта с един гейм наказание. Това само го разгневи и той започна да хвърля столове по корта, да рита предмети, а в края си събра нещата и просто напусна игрището. Първо обаче той поздрави съперника си и съдията. Ето това вече е джентълменско!

КИРЬОС УНИЖИ СЪПЕРНИК И СЕ КАРА С ПУБЛИКАТА (ВИДЕО)

Още по темата

Please select answer!