Арестуваха Конър Макгрегър за грабеж и криминално поведение

Полицията в Маями арестува звездата от бойните спортове Конър Макгрегър в 5,20 ч сутринта местно време пред хотел в града. Ирландецът е обвинен в "използване на груба сила, грабеж и криминално поведение". Макгрегър е забелязан от човек пред хотела, който извадил телефона си да се снима с него. Мегазвездата в ММА обаче избил от ръцете му телефона, скочил върху него няколко пъти и го счупил. След което го взел и си тръгнал с него. Пострадалият веднага се обадил в полицията. Той се оплакал, че са му нанесени щети в размер на 1000 долара.

Полицията е арестувала Макгрегър в 6 сутринта в неговия дом. Конър е оказал пълно съдействие, а неговите адвокати са платили гаранция от $12 500, за да излезе два часа и 15 минути по-късно от затвора. Конър е в Маями заедно със своята приятелка Дий Девлин и техния син Конър - младши. Поводът е рожденият ден на майката на Макгрегър. За целта ММА боецът наел луксозното имение на Версаче в града.

Ронда Роузи: Атаката по автобус е по-лошо нещо от изскачането от клетката

Бившата шампионка на UFC в лека категория Ронда Роузи нападна боеца Конър Макгрегър след загубата му от Хабиб Нурмагомедов. Тя заяви, че постъпка...

Големият проблем за Конър ще дойде от факта, че вече има криминално досие в САЩ. Той бе арестуван преди година в Ню Йорк, когато атакува бус с други бойци от ММА и отново бе задържан за агресивно поведение. Вероятно този път ще се стигне поне до условна присъда, както и до огромна глоба. Според местни онлайн издания Макгрегър е бил с неизвестна дама пред хотела и това е причината за гнева му, когато човекът извадил мобилния си телефон за снимка. Това обаче не е потвърдено официално в полицейския доклад по случая.

Още по темата

Please select answer!